Hogy tudnám úgy elhozni a rokonokat Ferihegyről, hogy ne kerüljön sok pénzbe?
Figyelt kérdés
Már tavaly is voltam és elég sokat kellett fizetni ott a parkolás miatt. Feleslegesen nem szeretnék ennyit fizetni. Ti hogy szoktátok megoldani?2019. okt. 18. 12:42
1/16 anonim válasza:
A nyakadba ülteted őket és sétálsz.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a piros.
2019. okt. 18. 13:07
3/16 anonim válasza:
Menj fel az indulási oldalra, és te érkezz később. Onnan ha jól tudom 15 perced van felvenni őket, akkor ingyenes. De ha tovább maradsz, az sajna ráfizetés.
5/16 anonim válasza:
Mit jelent neked a "sok pénz"?
Múlt héten mi 1300-at fizettünk, mikor a párom jött ki értem, szerintem az annyira nem horror, de lehet, hogy te ennél is kevesebbre gondolnál....
6/16 anonim válasza:
Vecsésen leparkolok a stopshopban vagy hogy hívják, megvárom ameddig az érkezési oldalon kijön akiért megyek, felhív, elmonja _pontosan_ hol áll, Vecsésről 2 perc alatt kint vagyok a terminálon, egy perc alatt betesszük a csomagot, beülnek, kijövök - ingyen. Azt hiszem 5 perc áll rendelkezésre.
7/16 anonim válasza:
5 perced van ingyen felvenni őket. Megállsz Vecsésen vagy ha nem arról jössz akkor a 4-es út / M0 kereszteződés után és várod, hogy szóljanak. Amikor kinn vannak felhívnak, onnan 3 perc alatt ott vagy, behuppannak a csomagokkal és már mentek is.
8/16 anonim válasza:
Akinek nincs 1000 Ft-ja parkolásra, annak ott a 200-as busz.
9/16 A kérdező kommentje:
Én ilyen 5000 ft körülit fizettem és én is csak pár percet voltam.
2019. okt. 18. 14:36
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!