Jogtalanul bírságoltak meg gyorshajtásért?
A történet röviden:
Ma érkezett egy 30.000Ft-os bírság gyorshajtás miatt. 9. 21-én lőttek le Szajol és Törökszentmiklós között a 4-es úton 116km/h-val 90 helyett. Ebben számoma az a furcsa hogy lakott területen kívül eső autóútról beszélünk, ahol ugye 110km/h a megengedett. Megmondom őszintén a táblákat nem néztem, rutinból haladtam a forgalommal, 8 éve vezetek eddig egyszer sem volt gyorshajtásom.
Néhány cikk az interneten arról tanuskodik hogy az említett helyen a közelmúltban emeleték 110km/h-ra a sebességhatárt 90-ről.
A cikkek:
A kérdésem az lenne hogy jártatok már hasonlóan, lenne e valamilyen tanácsotok, illetve hogy milyen úton módon tudnék fellebbezni a bírság ellen?
A hely gps koordinátái: 47.179694, 20.337806 (google-n meg tudjátok nézni.
Kint volt-e az autóút kezdete tábla? Volt-e sebességkorlátozó tábla?
Rutinból pedig nagyon veszélyes vezetni.
Nem tök mindegy"" mivel az ilyen csekély mértékű sebesség túllépést(110-116km/h vizsonylata) nem büntetik.
A táblákkal kapcsolatban semmit sem tudok mondani, nem emlékszem rá hetekkel ezelőtt történt.
És ha azt írja a cikk, hogy 300-al lehet ott menni akkor annyival mész???
A 4-es NEM autóút!!!! Hol látsz Te ott autóút táblát??? mutasd már meg nekem!
"Jogtalanul bírságoltak meg gyorshajtásért?"
Nem.
"ahol ugye 110km/h a megengedett"
Nem.
"rutinból haladtam a forgalommal"
Rutinból nem haladunk a forgalommal. Ha valaki belerongyol egy kanyarban az árokba vagy kimegy a vonat elé, akkor követed?
"eddig egyszer sem volt gyorshajtásom"
Gyorshajtásod volt, csak nem kaptak el érte.
"Néhány cikk az interneten arról tanuskodik"
Néhány cikk szerint Hitler él, Elvist az idegenek vitték haza és Soros tehet mindenről, mégsem ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!