Váltsak oktatót vagy ez így jó?
Persze, és minél hamarabb.
Remélem ez nem valós kérdés.
nem, de valószínűleg kell majd valamennyi díjat fizetned az oktatóváltás miatt
egyébként pedig igen, mindenképpen válts, ez nem normális haladás
Sajnos sok oktató csinálja ezt. Érdemes informálódni becsületesekről.
Nekem az oktatóm alapból nem 2 óránként, hanem 1,5 órás beosztásban váltotta a tanulóit. Ami neki ugye teljesen jó üzlet, hiszen így plusz 1-2 tanuló befért ugyanabba a munkaidőbe és több pénzt keresett aznap....a tanulók kárára.
Nekem is úgy ment, hogy "dupla" órát tart, ami 1,5 óra. Na ezzel már csak 14 vezetési alkalom volt, amivel már a 29-ik órát "ellopta", úgy hogy még egy percet nem vezettem. És akkor ebből a 90 percből rendre elment 5-5 perc az elején, végén, plusz ugye az "oktatás" része, illetve azért tartottunk szünetet, beugrott boltba, tankolni, ami átlag 10 perc minusz / óra, tehát átlag 80 percem volt.
Ha számolunk akkor:
Hivatalosan 29 x 50 perc = 1450 perc azaz nagyjából 24 órát töltek a kocsiban.
Elcsalva 14 x 80 perc = 1120 perc azaz nagyjából 18,5 óra.
Magyarul mire hivatalosan eljutsz a vizsgáig, már 5,5 órányi minuszban vagy.
Nyilván nem lehet teljesen percb..szó módon sem számolni, de szerintem kezdő/tanuló vezetőnek minden perc értékes. Hiszen plusz 5 percbe bele fér 1-2 parkolás, vagy még pár km vezetés. Pont olyan ez, mint amikor egy autóversenyző nem tud elmenni szabadedzésre, ahol ha csak pár kört is tesz meg, az is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!