Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megtéríti valaki az utazási...

Megtéríti valaki az utazási költségeimet, ha a közútkezelő eltávolította a behajtót a házam elől?

Figyelt kérdés
Írásos figyelmeztetést kaptam, hogy szeptember 11 és 13között új hidakat építenek az utcánkban és ez idő alatt nem lehet majd autóval bejárni az udvarra. Akkor pont nem volt szükségem az autóra, és gondoltam, hogy az udvaromon hagyom. Azóta több mint egy hét eltelt, és még most sem csinálták meg a hidat. Ez idő alatt közel 15ezer forintot költöttem taxira.

#költség #pénz #taxi #út közlekedés
2019. szept. 24. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor gyűjtsd össze szépen a számlákat, az értesìtőt, menj egy ügyvédhez vagy a vonatkozó jogszabályokat megfelelően írj egy beadványt a kivitelező vagy a közútkezelő jogi képviselőjéhez es indokold meg alaposan, mikor, miért és hová kellett pont taxival menned. Ez a módja. Ha nem fizetnek, pereld be őket, jó ügyvéddel még nyerhetsg is talán.
2019. szept. 24. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja, de a "kényelmesebb kocsival menni munkába mint busszal" nem lesz elegendő érv.
2019. szept. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!