Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megcsináljam e a jogosítványt...

Megcsináljam e a jogosítványt és vegyek autót, vagy ne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom, sokan hülyének fogtok nézni és nem fogjátok megérteni ezt az egészet, de én nemtudok dönteni..

Annyi az egész, hogy befizettem a jogosítványt ami 45eFT volt az online tanfolyammal együtt. Viszont nemtudom hogy elkezdjem e, mert ha meglenne a jogsim akkor a kocsival lenne gond.

Azzal annyi a gond, hogy nemtudok beállni az udvarra mert ami ott van vízóra az beszakadna, és máshova az udvaron nemtudok beállni, vagy pedig kint állnék az utcán, de ott meg több baja lenne, mivel nem a legjobb és legbiztonságosabb környéken élek, tehát a roma emberektől (semmi rasszizmus, csak a rosszabb fajták élnek itt) sok baja lenne, volt amikor baltával rongálták meg a kocsikat itt a környéken..

Évek óta vágyom erre az egészre, csak tényleg nemtudom hogy mi legyen, mert az összes szomszédnek 2-5 kocsija van és alig lenne hely az egész részen itt nálunk. Diákmunkán vagyok, kb 120 amit megtudok keresni minimum, ha pedig szünet van akkor 160 környékén, ezt csak a fenntartás miatt írtam.

Mit tegyek szerintetek?

Félek hogy sok baja lenne a kocsinak állandóan, és a fél életem fizetése rámehet meg állhat hónapokig mert nemtudok 0-24 foglalkozni vele és milliomos sem vagyok, persze nem 200eFt-os autót vennék ha veszek.

Szerintetek érdemes így iskola és munka mellett még tanulni a kreszre és végigcsinálni az egészet és venni úgy autót hogy azért veszélynek van kitéve az utcán, vagy pedig ne csináljam meg? Mert úgy vagyok vele hogy felesleges és semmi értelme, mert a munkahelyem és a suli is 20-30 percre van tőlem, máshova pedig biciklivel megyek itt a kerületben, de nemtudok dönteni..

2019. szept. 16. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy olvasom, neked nem érdemes.

De a vízórára lehet tenni olyan fedelet, amire autóval rá lehet járni.

2019. szept. 16. 23:28
 12/18 A kérdező kommentje:

W202 vagy w124 merci amit kinéztem elsőnek

Tudom, prémium márka, de mást nem akarnék venni, ezek is 1500 felett vannak bőven, a 124 az 1860, másik az kevesebb valamivel.

A jogsival annyi gond lenne, hogy ez alatt a három hét alatt is annyi dolgot kellett megtanulni, mint másnak 3 hónap alatt, első hetet is dogával kezdtük, szóval nemtudom mennyire fér bele az egész megtanulása normálisan..

A vízóra meg le van fedve, de olyan az egész állapota hogy uhh..

Bár régen amíg nagybátyjám itt lakott, addig az ő régi 1500kg-s dacia kocsija is bent állt.

Az összes körülöttem levő szomszédoknak is van 3-4-5 kocsija amivel mindig kint állnak és örülök hogy gyalog elférek, van amikor teljesen elénk is beállnak.

A kapunk se túl széles de hát az mellékes, azt meg lehet oldani.

2019. szept. 16. 23:41
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Tehát egy vízóra fedél az ami megakadalyoz az autó tulajdonlasban.

Ahamm.. értem .

Nem kell neked autó

2019. szept. 17. 07:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Rendben, nem csinálom meg, köszönöm a megerősítéseket
2019. szept. 17. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Problémás egy fazon lehetsz..... :(
2019. szept. 17. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem kell neked se autó, se jogsi.

legalább egy hülyével kevesebb az úton.

2019. szept. 17. 21:44
 17/18 A kérdező kommentje:

Nemtudom hogy függ össze az hogy valaki tud e vezetni normálisan és hogy milyen az autó körülménye az utcán és az udvaron. 1 éve itt a roma származású emberek közül 2-en 3-an baltával verték szét az autókat, és nem kevés balhé van a környéken amúgy sem..

Semennyire sem a legtökéletesebb hely ahol vagyok, de hát ilyen ez a kerület.

2019. szept. 17. 23:41
 18/18 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Legyen autód! Autó nélkül nem lehet élni
2019. szept. 21. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!