Udv! Atlagosan mennyi egy kamion fenntartasi koltsege?
A munkahelyi vezetoseg tolem ker egy kimutatast:
A vallalat ahol dolgozom vett 2 uj kamiont ( vontato es szerelveny). Eddig egy kulsos vallalkozo volt megbizva a fuvarozassal viszont a kamionok birtoklasaval felmerul, hogy megerne magunknak szallitani az arut (epitoipar).
Van nemi ralatasom onkoltsegnek 280 forintot vennek/km, sofor jelenleg rendelkezesre all a szukseges papairokkal (GKI stb) de 500. ezret szamolnek a berre/ho brutto, ami ugye a ceg szempontjabol "netto". Eves biztositas evi kb 500 ezer ( ismeros elmondasa, aki evtizedekig fuvaroztatott).
Tulajdonkeppen az erdekelne, hogy (nyilvan hozzavetolegesen), mennyire jonne ki havonta a fenntartasa utemanyagon kivul, nyilvan azt a fuvarok gyakorisaga adja.
Szerintem megerne forgalomba helyeztetni es nem csak a gyar teruleten hajtani a tobb millas vadi uj MAN kamionokat. Azonban nem minden nap lenne fuvar heti 2 max 3 alkalommal.
Remelem minden infot megadtam, koszi. (telorol ezert nem volt kedvem ékezeteket tenni :)
* a kulsos 330/km aron viszi es a tavalyi evben kicsivel tobb, mint 17 millat szamlazott ki nekunk.
Ebbol kiindulva szerintem megerne forgalomba helyeztetni legalabb az egyiket es a fuvarokat ra szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!