Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Dugóba, hogy töltitek el az...

Dugóba, hogy töltitek el az időtöket?

Figyelt kérdés

Voltam Budapesten hétfőn és mivel Somogyba lakok eddig soha nem tapasztaltam 4 éves vezetésem alatt nagy dugókat, nekünk itt már a 2 perces várakozás is hír szinte, de nálatok álltunk sokat, sőőőt visszafele a sajnálatos konvoj baleset okán elég uncsi volt m7-en állni klíma nélkül, és a zenéim nélkül ( vittek ), mivel azért mentem fel Budapestre, hogy a szükséges alkalmasságit megszerezzem, hogy teherautó sofőr legyek ( PÁV3) és későbbiekben számolnom kell hatalmas, hogy is mondják " staukra" ezért olvasnék tippeket, praktikákat, hogy mit szoktatok csinálni unaloműzésre.

Nekem az az ötletem majd, hogy filmet nézek vagy olvasok.

2019. aug. 30. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem való mindenkinek az autó vezető munka, ahhoz hozzá tartozik, hogy dugóban kell állni, de közben figyelni kell akkor is, nem filmet nézni, olvasni, aludni...

Szólhat zene, vagy rádió.

2019. aug. 30. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Általában zenét hallgatok, meg nézem a felhőket az égen. Ha nagyon sokat állunk, akkor a gyakorit olvasom. :D Persze nem kézben tartott telefonról.
2019. aug. 30. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Apukám kamionsöfőr, ő telefonál/“menekülő” utat keres. Vagy szidja a közlekedni nem tudó németeket.
2019. aug. 30. 23:23
 4/7 A kérdező kommentje:
#1, és ügye minden STOP táblánál megállni és még a 30-as táblákat is be kell tartani ( külföldön persze/természetesen igen ) és 10 óra 10 percbe fogni a kormányt. :) oké.
2019. aug. 30. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Én mondjuk leginkább országhatáron szoktam álldogálni, ahol a net is gyenge. Leginkább beszélgetéssel, rejtvényfejtéssel, olvasással töltöm az időt, de ha ezt rendszeresen vagy lassu haladás mellett kéne tennem, akkor pl a hangoskönyv vagy podcastek hallgatása egy jó módszer.
2019. aug. 31. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Mi a tetves fåszért kell MINDEN egyes választ lepontozni, patkány?
2019. aug. 31. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:

ki a patkány?

[link]

2019. aug. 31. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!