Ti mivel töltitek az időtöket?
Magányos,barátok nélkül,kilátástalanul,szomorúan lévők! Mivel töltitek az időt?
Nekem jelenleg nyári szünet van. Barátaim szinte nincsenek,barátnőm sincs, egyedül vagyok. A családomról annyit hogy nincs az a családi összekötődés,szeretet mint amit más családokban tapasztalok. Nálunk nincs olyan hogy, eggyütt vacsorázunk,megbeszélünk mindent,nyaralás stb...
Szóval a kérdésem Hozzátok kik hasonló cipőben jártok velem hogy mivel töltitek el ezeket a magányos,üres,unalmas napokat? (17/F)
Dolgozok, szabadidőmben meg sorozatokat nézek. Plusz elhatároztam hogy el kéne járni edzőterembe, de nem tudom hogy fogom elkezdeni. Eléggé tanácstalan vagyok.
Egyébként ha gondolod, akkor beszélhetünk.
18/F
Alszom, eszek, edzek, maszturbálok, kockulok, sorozatot nézek, filmet nézek, zenét hallgatok, böngészem a netet. Hamarosan fog érkezni 1-2 barátom külföldről és velük leszek majd, jelenleg ezt is csinálom, azaz várok.
És egyáltalán nem unatkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!