Tudok így futár munkát vállalni?
7 éve van jogosítványom, szeretek is vezetni.
Új munkahelyet keresek és arra gondoltam, meg lehetne próbálni a futárkodást is.
Viszont amiket néztem és B kategóriával vállalható, oda 1-2-5 év tapasztalatot elvárnak fuvarozás, futár területen.
Van egy ismerősöm, aki még pont B-be eső teherautót vezet, napi x száz km-t levezet, mindezt úgy, hogy 4 hónapja szerezte meg a jogosítványát.
A munkaadója nem rokon, idegen cég.
Bezzeg én az istennek sem találok ilyen jó lehetőséget :D
Pizzafutár már voltam mellékállásban 3 hónapig, de köszönöm is szépen...
Nekem az nem jött be. Én a saját autómat nem fogom tönkretenni, mondtam is, ezért kaptam egy tragacsot, aminél mindig féltem, mikor esik szét alattam. Volt olyan is, hogy 2 cím között nem indult valamiért. Aztán végül csodával határos módon csak beröffent (ez az utolsó előtti napomon volt).
"Tapasztalat" nélkül tudok olyan fuvaros munkát találni, ami viszonylag laza, és nem szar autót kapok/sajátot kell nyúzni?
Unix-Bardi már beadtam a jelentkezésem de nem hívnak fel.
Van más olyan még,aminél kicsit távolabbi célokba lehet kézbesíteni, nem csak 1 városon belül futkosni meg dugóban ülni?
Ami mondjuk cégtől- cégnek szállít, vagy olyan mint a GLS, UPS, stb azzal a különbséggel hogy napi 13 óra helyett 8 körüli? :D
Ausztriai ötlet is lehet, mert itt lakom a hatarnal... :) Nekem egyelőre tippem sincs, eddig teljesen más szakmában dolgoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!