Egy ilyen játékkal és kormánnyal meg lehetne tanulni kezelni az autó kormányát/pedáljait? (Videó lent)
Itt is rendesen ugyan arra kell használni a pedálokat mint a valóságban, ugyan úgy kuplungolni kell, váltani stb, a kormány 900°-ban elfordul. Nyilván nem autót vezetni akarok megtanulni ebből, de azt meg lehetne, hogy mondjuk mire és mikor kell a pedálokat használni, meg hogyan kell a kormányt fogni stb? Csak hogy tisztában legyek azzal a valóságban, hogy hogyan kell elindulni meg ilyenek. (Tudom, a valóságban nagyobb úton mozognak a pedálok)
Ha nem autót vezetni akarsz megtanulni, akkor a gázpedál helyett jó lesz egy alma, fék helyett egy gombolyag fonal, kuplung helyére tegyél egy fej hagymát.
Nagyon fontos!
Közben mond, hogy gyingyi-gyingy-gyigyingy-nyííííííííííííííííí-nyi-nyi
De ha más autód van, akkor jó lesz a brrrr-brrrrr, brrrrr is.
És a játékpedálokkal sem fogsz semmi olyan visszajelzést kapni, mint amilyen egy valódi, mozgó járműben.
A járművezetés sem, de a közlekedés végkép nem pedálok nyomogatása.
Ha megengeded, saját példát hozok neked, de bárki más is ugyanazt írná.
2007 óta vezetek, viszonylag keveset mentem ez alatt, ami 130 000 km-t jelent kb.
Pár hete kicserélték a váltót és a kuplungot a kocsimban.
És kellett vagy 20-25 km, mire megszoktam, hogy a kuplung másképpen dolgozik. Ma már szinte soha nem fulladok, akkor sikerült 4x egymás után.
Barátom kocsiját fel kellett hozni vidékről Pestre.
Sokkal alacsonyabb ülés, kicsit máshol elhelyezkedő pedálok, és elsőre alig tudtam elindulni.
Amikor felengedtem a kuplungot, olyan érzés volt, mintha állon rúgtam volna magam.
Szóval nem játékpedálokon szereztem rutint, hanem autóban.
És nem mindegy!
Hagyjátok, fölösleges magyarázni. Ha valakinek az az álma, hogy rothadt vöröshagymákon tapisgál, akkor azt engedni kell.
Ő így szeret, így tud "vezet"-ni.
Ez legyen a legnagyobb öröme. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!