Megèrnè automatavàltós kocsin letenni a jogsit?
Szóval levezettem a 29 óràt, befizettem a vizsgát is, de az oktatóm közölte, hogy nem enged vizsgáni, csak ha még fizettem neki 100 ezer forintot pótóra címen. Övé az autós suli és ő van egyedül oktató. Egy diesel Ford Fiestan vezettem eddig, manuális váltóval, de seg ghülye vagyok hozzá, parkolni el se kezdtünk meg úgy semmit nem csináltunk lényegében.
Arra gondoltam, hog àtmegyek egy másik oktatóhoz akinek benzines automatavàltós autója van.
Szóval kérdéseim:
Megèrnè nekem sík hülyekènt automatavàltós kocsin vizsgázni?
Ugye így manuàlisat nem vezethetnèk soha, de létezik olyan, hogy később újravizsgàzhatok manuàlison(miután már pár éve megvan a jogsim)?
Ezen kívül tervben van egy építőipari vállalkozás is, amihez szüksèges lenne majd egy kistehergèpkocsira, ilyen tudtommal nincs automatavàltósban, vagy tévedek?
Kérlek ne szóljatok be, abszolút nem értek a tèmàhoz!
Csak értelmes válaszokat kérnèk!
Olyan nincs, hogy az oktató 100ezer forint ellenében enged vizsgázni.
Olyan van, hogy az oktató nem ajánlja a vizsgát, mert úgyis megbuksz.
A 30 kötelező minimum óra szám, nem szt jelenti, hogy a 30. órában vizsgázni kell, ha szükséges akár 30 plusz órát is venni kell...
Aki a jármüvezetést munkként tervezi, annak kevés az automata váltóra korlátozott jogsi, kénytelen leszel pót órákat venni.
szerintem megérné
az meg hülyeség, hogy akkó maj manyuálisat nem tudsz vezetni
kit érdekel?
automatát veszel, és azt fogod vezetni, ha meg már kisujjadban van a vezetés, teszel egy különbözetit
Előre tudja, hogy 100.000-ért kell plusz órát venned?
Gyanús ez nekem
Egyébként nem, biztos nem tenném le automatára. Túl nagy korlátozás
En 60 orat vezettem manualis dizelen egy oktatoval, aki meg ezek utan sem engedett vizsgazni, mert "bena" voltam, keson valtottam, nem figyeltem elegge stb. Nem vizsgaztam vele. Nehany honappal kesobb masik oktatoval automatan folytattam, aki kb. 2 ora utan mondta, hogy siman atmegyek.
Oszinten, kezdokent az automata valto aldas. Nem kell annyira az auto kezelesere figyelni, tobb figyelmet tudsz szanni a forgalomra es a biztonsagra. Azota sikeresen letettem a vizsgat automatan, vettem egy automata valtos autot es vigan vezetek.
Idovel, majd amikor a forgalomban magabiztos leszek, akkor majd talan leteszek egy manualis vizsgat, meg nem tudom. Egyelore ez tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!