KRESZ. Magyarázzatok el valamit légyszi. Milyen szempont lesz a vizsgán?
Van egy képes szituáció, ahol 3.vagyok az egyenrangú útkereszteződésben, mert én nagy ívben balra kanyarodom, velem szemben egyenesen jönnek, tőlem balra pedig valaki kis ívben (jobbra) jön ki. Értem, hogy azért vagyok 3., mert a szembejövő elsőbbséget ad a jobbra kis ívben kanyarodónak és ezután, mivel mi egymással szemben jövünk, de ő egyenesen, én pedig balra, én neki elsőbbséget adok.
A kérdésem, mi a helyes válasz, ha a kérdés az: HÁNY JÁRMŰNEK adok én elsőbbséget? A vizsgán hogy fogják érteni, mert én mondhatom azt us, hoy én egy autónak adtam elsőbbséget, aki szemben jön. Mert a jobbra kanyarodónak ő adott elsőbbséget, nem én. Így a válasz 1. De ha a sorrendből indul ki a vizsga logikája, akkor 2 autónak adok elsőbbséget. Szerintetek, vagy tapasztalat alapján, a vizsgán milyen logika van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!