Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha külföldön ér...

Mit tegyek, ha külföldön ér baleset autót vezetve?

Figyelt kérdés
Már több százezer km-t levezettem, külföldön is sokat, 10 éve van jogsim, soha nem volt még balesetem, még koccanás se, semmi.. De elgondolkoztam azon a minap, ha véletlen pl Bulgáriában nyaralászok épp, és belémjönnek, hogy járjak el? vagy ha épp én vagyok a hibás? Mi ennek a menete? Kicsit aggaszt hogy nem tudom. :/
2019. júl. 31. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Biztosítás külföldön is él.
2019. júl. 31. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Én utasbiztosítást mindig kötök Autó Assistel kiegészítve. Most is így megyek Szlovákiába. A választott biztosítónál háromféle van, 8 napra 24 ezer forint, de nem nagyon vannak kifizetési korlátok.

Magyarul beszélő operátort tudok hívni, aki intézkedik. Kórház, ha kísérőnek kell szálloda az is benne van, javítás, hazaszállítás, ha szükséges.

Kispénzű ember vagyok, ezért választom mindig a legdrágábbat. Ha csak a felét fizeti a kiadásoknak, honnan veszem a többit? A drágábbnál vagy nincs limit, vagy van, de nagyon magas.

2019. júl. 31. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és kérj a köteleződről egy zöld kártyának nevezett (nem ez a hivatalos neve) nemzetközi kárbejelentőt. Azt úgy küldik ki, hogy a te adataid és a kocsié már rajta van.
2019. júl. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!