Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szegeden hol lehet kapni...

Szegeden hol lehet kapni benzin stabilizátort?

Figyelt kérdés
Már vagy 10 boltban és benzinkúton kerestem, de sehol nem árulnak. De volt olyan üzlet és benzinkút is, ahol hülyének néztek, mert nem is tudják, hogy létezik ilyen. Azt hitték, hogy poénkodom. Egyáltalán lehet kapni Szegeden, vagy kénytelen leszek internetről rendelni?

2019. júl. 30. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem a tudásommal kérkedek, hanem szükségem van rá, ezért mentem be az összes utamba eső benzinkútra, autóalkatrész üzletbe, és olyan üzletben is voltam, ahol kimondottan kenőanyagokat és adalékokat árultak. Hidd el, hogy számtalan fölöslegesebb vackot árulnak, ami tényleg csak parasztvakítás és placebo. Akinek ez a munkája, ebből él, 20 éve tulajdonosa egy üzletnek, annak tudni kell arról, hogy létezik ilyen is.

Motoros körökben ez alap! 10-ből 9 motoros tudja, hogy mi az, mert ősz végén téli álomra küldjük a motort, és szeretjük, ha tavasszal egy gomnyomásra indul, és úgy duruzsol, ahogy kell. Sajnos kevés időm van motorozni, így sokat áll. Idén még egy tank benzint se hajtottam ki belőle, úgyhogy szükségem van az adalékra.

Nekem is van lánfűrészem, fűnyíróm, fűkaszám, rotációs kapám, fűnyíró traktorom, motoros permetezőm, és ritkán, szokott velük gond lenni hosszú állás után, de volt már rá példa, és azért egy Briggs vagy MTD motort ne hasonlítsunk már egy 600-as Hondához. Sokkal érzékenyebb arra, ha a benzin minősége romlik fél év alatt. A motort teli tankkal szoktuk ősszel letenni, és nem üresre járatva.

Amúgy van olyan ismerősöm, akinek egyik kerti gépe se indul tavasszal a romlott benzin miatt. Már nem is benzin szaga van a benzinnek, hanem hígító és libafos keverék szaga, plusz a karbiba kocsonya szerű trutyi van. Nem is értem, hogy miért nincs elterjedve ennek az adaléknak a használata, mert sok bosszúságtól kímélné meg sok százezer kisgép tulajdonost. Nem is kell folyamatosan használni, csak az utolsó használatnál kell bele.

Igen, már meg is rendeltem, mert reménytelen 100 km-es körzetben megvenni. Nem keresem többé sehol.

2019. júl. 31. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
7%
Basszus, csak halkan, mert ha az én Virgácsom megtudja, hogy neki nem lenne szabad pöccre indulni a téli pihenő után...
2019. júl. 31. 22:53
 13/14 D. Brasco ***** válasza:
76%
Egyébként gondolom biztosan megéri kinlódni ezzel a benzin tartósító csodaszerrel.....az tutira nem lenne olcsóbb/egyszerűbb/biztosabb ha leengeded belőle a benzint vagy egyszerűen elhasználod..........
2019. júl. 31. 23:21
 14/14 anonim válasza:
17%
Kérdező, ne fáraszd magad ilyen hosszú magyarázatokkal mezei trollok miatt. Pl ez a "D. Brasco" egy sima provokatőr, aki általában okoskodni jár ide önelégült hangnemben, vagy cinikus baromságokat ír vagy vagdalkozik, tehát nem egy túl összetett személyiség, és valószínűleg a többire is hasonló a helyzet, akik flamelnek a kérdések alatt.
2019. aug. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!