Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A vezetés oktatóm miért ilyen...

A vezetés oktatóm miért ilyen s. ggfej?

Figyelt kérdés
Rezidensképzésben résztvevő ember vagyok. Az oktatóm állandóan beszólogat, hogy idézem: ,,Mit is várok egy egyetemistától" és ,,hát igen, ezt nem tanítják egyetemen" stb. Én semmi rosszat nem szóltam, de már rettentően bosszant ez az ember. Váltani nem fogok, mert már csak pár óra van hátra.
2019. júl. 30. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Mert kicsinyes, úgy érzi, hogy többet érsz nála, ezért amikor ő van vezető (höhö) pozícióban akkor ezt igazi proli módjára kihasználja. Én egyenesen rákérdeznék, hogy problémája van-e azzal, hogy egyetemre jársz. Vagy csak ignorálnám.
2019. júl. 30. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ilyenkor kell bölcsen hallgatni, aztán amikor megvan a vizsga, kérdőre vonni, hogy miért is volt bunkó veled és pontosan miért is jó neki ez.
2019. júl. 30. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert csak egy fos oktató aki ennél többet nem ért el az életben és a saját Sz*rját másokra vetíti ki mert azt hiszi ettől ő majd több lesz, ettől ő felettes van ebben a helyzetben ha másban nem is , de csak magát húzza le ezzel .
2019. júl. 30. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a legtöbb úgy gondolja hogy kiváltság az a k____a jogsi, és ha rajtuk múlna csak pofára lehetne hozzájutni. Azt nem nézik hogy a tanuló fizetett azért hogy a szaros órákra eljárhasson, azt a pár tíz órát meg illene úgy eltölteni az oktató mellett hogy ne az maradjon meg az emberben, hogy mindegyik egy mocsok.
2019. júl. 30. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Tedd magad rajta túl, minden bizonnyal te vagy az okosabb, a végén röhögj rajta egy jót és örülj a jogsidnak!!
2019. júl. 30. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!