Banduc kérdése:
Kresz vizsga előtt alapfokú bizonyítvány helyett diákigazolványt is elfogadhatják?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 22:19
2/6 anonim válasza:
Miért kellene kresz vizsgára bizonyítvány/diákigazolvány? A vizsgára személyit viszel és lakcímkártyát, úgy mint a forgalmira. Amennyiben arra gondolsz, hogy az autósiskolába való bejelentkezéshez, akkor 1. nagyon nagy hülyeséget írsz le, 2. pedig nem, mert a diákigazolvánnyal nem igazolod azt, hogy megvan a 8 általános.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom mi volt a válaszomban a rossz, de köszönöm a lepontozást, végülis csak friss jogsival csak tudom mi hogy van :D
5/6 Asmodeus válasza:
A jogosítvány megszerzésének alap feltétele a legalább alapfokú iskolai végzettség. Az ehhez szükséges bizonyítványt az Autós iskola részére kell átadni, még a hatósági vizsgára történő bejelentés előtt. Ez a bizonyítvány lehet Általános iskolai 8. év elvégzését bizonyító év végi bizonyítvány, vagy magasabb osztály elvégzését (9-12) bizonyító év végi bizonyítvány. Diákigazolvány nem lehet, akkor sem, ha középiskola / egyetem szerepel rajta.
De miért gond a bizonyítvány bemutatása?
6/6 Kisdinnye22 válasza:
Bizonyítvány kell. Nem tudom miért. Értelmetlen de elfogadom. Holnap megyek pótolni mert elveszett időközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!