Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha kimegyek vonattal Berlinbe...

Ha kimegyek vonattal Berlinbe megvenni egy motort, amivel haza akarok vezetni, milyen papírokat kell intéznem itthon és külföldön?

Figyelt kérdés
Ideiglenes endszámmal kell gondolom elindulni itthonról de már azt se tudom mennyi idő, hogy stb. Mik a költségek. Itthon miután behoztam ki akarom vonatni, mert alkatrésznek kellene, egy régi típus ami itthon már nem nagyon van.

2019. jún. 17. 07:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azt meg tudom tenni, hogy nem P -s rendszámmal hozom be hanem a német rendszámmal, a gyerek ott utána kivonatja és elküldi postán a papírokat? Vagy jobb ott kivonatni, és a p-s rendszám?
2019. jún. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!