Ha kimegyek vonattal Berlinbe megvenni egy motort, amivel haza akarok vezetni, milyen papírokat kell intéznem itthon és külföldön?
Te milyen ideiglenes rendszámról beszélsz?Soha nem létezett ilyen......max P rendszám játszik,csak azt meg nagyon szeretik külföldön!
Egyáltalán van ennek valamilyen német papirja?ott még forgalomban van?Mert a leirasodbol nekem nem ez jön le,viszont akkor meg azt srm ertem,hogy meg minek akarod itthon majd forgalomba helyezni,hogy utána kivond!Főleg miutan azt csak ideiglenesen lehet,ha veglegesen akarod ahhoz le kell adni a bontóba!
En a helyedben atgondolnam ezt az egeszet,es rendesen utana neznek a dolgoknak meg lehetőségeknek mert láthatóan fingod nincs semmiről ugy meg elég gyorsan elég kellemetlen meglepetések fognak érni!
Arrol meg nem is beszélve,hogy egy ilyen "régebbi tipussal" teljesen ismeretlen előélettel te el mernél indulni biztonsággal több ezer km-es útra?!?
"Azt hittem van papírja, de nincs!"
Innentől kezdve akkor csak P rendszám maradt,ha "lábon" akarod elhozni!
Viszont a P rendszámra vadasznak kulfoldon es az utobbi idoben nagyon megszigoritattak a hasznalati feltételeit is!
"Gondolom egyszerűbb mint azt lekopírozni, átépíteni. Bontót el lehet pénzzel inzmtezni nem?"
Ha nincs papirja akkor nem kell itthon forgalomba helyezned,azaz ahogy megérkezel letámasztod a diófa alá azt csókolom!Nem kell bontóval kinlodni amit amugy mar szintén nem tudnál csak pénzzel elintézni!persze mucsajröcsöge alsón lehet van az az utolsó ruppótlan bontós aki azert a pár ezer forintert amit adnál neki megkockáztatja a millios birsagot meg a működesi emgedely bevonását,de az utobbi idoben nem ez a jellemzo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!