Nem irattam át az autómat mire számithatok?
Figyelt kérdés
Üdv,mi törtènik ha nem iratom át az autómat 15 napon belül? Mikre számithatok?2019. ápr. 4. 16:23
1/7 anonim válasza:
Semmire. Azt a másik félnek kell átíratnia, neked a papírozáson kívül nincs bejelentési dolgod.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem fèlre èrtettük egymást, èn vettem a járművet ès kifutottam a 15 napból lassan egy hete hogy kèsek vele
2019. ápr. 7. 00:15
3/7 anonim válasza:
Ha 15 napnál később iratod át, akkor hivatalból értesítik az illetékes hatóságot átíratáskor és kapsz egy mulasztási bírságot, azt hiszem ez a neve.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ès kb mekkora büntire számithatok? Ès benne van a pakliban hogy kivonják a forgalomból?
2019. ápr. 7. 11:29
5/7 A kérdező kommentje:
Ma van a 11. Napja hogy átlèptem a határidőt jövőhèten mindenkèpp átiratom
2019. ápr. 7. 12:40
6/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem találtam infot a büntetés mértékéről. Gondolom minél később irattatod át, annál többet kell fizetned.
Ha van érvényes forgalmija, akkor nem vonják ki az autót vagy nem értem hogy jön ez ide.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát valaki írt valami olyasmit hogy elvileg kivonják a forgalomból az autót.. Na mindegy, hát remèlem 50 be megáll a bünti
2019. ápr. 7. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!