Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Nem irattam át az autómat...

Nem irattam át az autómat mire számithatok?

Figyelt kérdés
Üdv,mi törtènik ha nem iratom át az autómat 15 napon belül? Mikre számithatok?
2019. ápr. 4. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmire. Azt a másik félnek kell átíratnia, neked a papírozáson kívül nincs bejelentési dolgod.
2019. ápr. 6. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem fèlre èrtettük egymást, èn vettem a járművet ès kifutottam a 15 napból lassan egy hete hogy kèsek vele
2019. ápr. 7. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 15 napnál később iratod át, akkor hivatalból értesítik az illetékes hatóságot átíratáskor és kapsz egy mulasztási bírságot, azt hiszem ez a neve.
2019. ápr. 7. 01:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ès kb mekkora büntire számithatok? Ès benne van a pakliban hogy kivonják a forgalomból?
2019. ápr. 7. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma van a 11. Napja hogy átlèptem a határidőt jövőhèten mindenkèpp átiratom
2019. ápr. 7. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem találtam infot a büntetés mértékéről. Gondolom minél később irattatod át, annál többet kell fizetned.

Ha van érvényes forgalmija, akkor nem vonják ki az autót vagy nem értem hogy jön ez ide.

2019. ápr. 7. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát valaki írt valami olyasmit hogy elvileg kivonják a forgalomból az autót.. Na mindegy, hát remèlem 50 be megáll a bünti
2019. ápr. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!