Kellékszavatosság benyújtása de hogyan?
milyen dokumentumot kell kitöltenem hogy
kellékszavatosságot nyújthassak be
ha kereskedésben vásároltam egy autót ami tele van hibákkal...?
Használt autó vagy új? Mennyi ideje vetted?
Amúgy vedd meg az én kocsimat, olcsó és az összes hibáját megmondom, amiről tudok
November 9-én vásároltuk friss műszakival, mondanom sem kell esélyes hogy csak átnyomták...
600-ért lízingre, használt
karácsonykor találtak pár hibát ráköltöttem 300at
aztán januárban az olajfogyás miatt szervizbe vittük és kiderült hogy motorhiba én meg már nem vagyok hajlandó többet beleölni.
Gyártmány VOLKSWAGEN
Típusjel POLO 55 1.2
Első nyilvántartásba vétel 2004.10.14.
Nyilvántartott rendszám JKJ***
Motorszám/kód BMD107***
Pont egy Polot akarok eladni XD
Mi a motorhiba?
Mit csináltak rajta 300ért?
Kereskedéssel beszéltél már?
Melyik kereskedés?
6 hónapon belül vagy, keress fel egy úgyvédet és tértivevényes levélben szólítsa fel a kereskedőt, hogy javíttassa meg az autót!
Mi a motorhiba?
- olaj kerül át az üzemanyaghoz, füstöl stb.
Mit csináltak rajta 300ért?
- most nem győzném felsorolni, otthon van róla számla meg komplett dokumentum.
fékolaj az tuti volt, kuplung az volt a legdrágább és még néhány dolog.
Kereskedéssel beszéltél már?
- Kereskedésnek jeleztem többször is
Kapcsolatfelvételek
Az ügyvéddel csak az a baj hogy a tesóm ismerősének is volt vásárlásból gondja, nem pont ez de a lényeg hogy ügyvédet fogadott, hónapok múlva meg nem csak hogy nem kapta vissza a pénzt és nem javították az autót de még az ügyvéd is vagyont vitt el... :/ neten sem olvasható sok olyan eset ahol ne a kereskedő nyert volna...
igen ezt elfelejtettem leírni, SEMMIT, gyakorlatilag válaszra sem méltatott
a cofidis, aki a lízing összegét adta is felvette velük a kapcsolatot de amennyire tudom választ még ők sem kaptak.
Szerintem fogyasztóvédelmet hívd fel. 6 hónapon belül vélelmezni kell hogy a hiba a vásárlást megelőzően is fent állt.
És ha lehet majd írd meg hogy mi volt. Mert hiába ez a szabály, még egy konkrét esetet se láttam hogy ezt valaki érvényesítse. Kiváncsi lennék nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!