Rejtett hibának számít? Jogosan kérnénk vissza pénzt?
Autót vettünk lassan 2 hónapja, az eladó még akkor közölte, hogy motort cseréltek a kocsiban, de ebből nem lesz senkinek semmi baja, és kára, mivel a forgalmiba csak motorkód van bejegyezve.Elfogadtuk, elhoztuk a kocsit.
Két nap múlva, eredetvizsgálat előtti szemlén kiderült, hogy a motorkód egyezik, de csiszolás nyoma látszik a motoron, ezért a kocsit tovább nem tudjuk használni, és eljárást indítottak.
Két hónapja próbáljuk intézni a papírokat, emiatt már lassan plusz 200.000 ft ment rá, hogy végre minden rendben legyen, de már kezd elfogyni a türelmem, pénzügyileg pedig már padlón vagyok.De visszacsinálni már nem tudom, nem is akarom ha már ennyit szenvedtem vele, ezért kérdezném, pénzt emiatt jogosan kérnék vissza?
Ja tudom, elcsesztük.
Amúgy az a baj, hogy ezen látszik a motorszám, és az is, hogy csiszolással próbálták halványítani.
De holnap telefonon beszélünk vele, elmondjuk a dolgokat, és meglátjuk mit lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!