Ne haragudj, hogy válaszolok: igen, minden élő személy lehet gépjármű-tulajdonos.
2018. dec. 19. 11:50
2/11 D. Brasco válasza:
Vehetsz a nevére és a hivatalos gyámjának is ott kell lennie!
1-esnek:arra jó ez hogy nagyon ügyesen lehet vele trükközni pl a nav-nál ha egyszer valamiert tartozasod lenne hogy hát a te neveden nincs semmi így nem tudnak rajtad semmit behajtani!
2018. dec. 19. 12:08
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor hogy működik, kivel kötöd meg az üzembentartói szerződést? Te, mint gyám engedélyezed saját magadnak, hogy üzembentartó lehess?
2018. dec. 19. 12:09
4/11 anonim válasza:
Első válaszban mi a hiba?
Törölt válasz volt előttem, ami úgy kezdődött, hogy ne haragudj, hogy nem válaszolok. ezért írtam, hogy én meg igen. A többi meg igaz. Bárki lehet gépjármű-tulajdonos.
2018. dec. 19. 12:53
5/11 anonim válasza:
igen, eladni már érdekesebb lehet :)
2018. dec. 19. 15:33
6/11 anonim válasza:
Semmi akadálya nincs, viszont 15 évig nem fogod tudni eladni. Akkor lesz a gyermeked nagykorú, és addig védi a gyámhivatal a gyermek tulajdonát. Vagyis nem engedi addig eladni.
2018. dec. 19. 18:56
7/11 anonim válasza:
ha vesz neki uj verdát akkor lehet róla szó:)
2018. dec. 19. 19:11
8/11 anonim válasza:
Rosszul tudod! A gyámhivatal minden esetben védi a kiskorú gyermek tulajdonát. Akkor is ha egy 20 éves ócskavasat veszel neki. Ennek járj utána, de ne itt!
Ezért kár volt lepontoznod az egész bandát, mert eddig a Te válaszod volt a legsemmirekellőbb. De ez látszik abból is, hogy egyébként mennyire hasznosak a válaszaid. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!