Ha kiszalad elém egy gyerek, elrántom és nekimegyek valakinek, az az én hibám?
Megtörtént eset, csak épp nem állt senki a parkolóban szerencsémre. Az utcánkban (panel mögötti utca) 2 autó éppcsak elfér, ahonnan én mentem, menetirány szerinti oldalon a járdával párhuzamosan parkolnak, az út másik oldalán pedig rendes parkoló van kialakítva (1 sor). Na most nyilván itt az ember 20-25el megy, mert sosem tudni. Tegnap egy kislány, 3-4 éves lehetett, kiszaladt elém a járda mellett parkoló autók közül, egyből fékeztem és rántottam a kormányt, nagy szerencsémre épp nem állt ott a rendes parkolórészben senki.
De ha áll, akkor ki a hibás? Akkor is én? Az én biztosításom lesz drágább, esik vissza a bónuszom? Vagy hívjak rendőrt? Mit kell ilyenkor csinálni?
Persze mindenképpen rendőrt kell hívni!
Mivel a balesetet a gyerek okozta, te csak elkerülted a személyi sérülést, az anyagi kárért a szülei felelnek.
Igen hasznos ilyen esetre egy fedélzeti kamera.
Azért ne hasonlitsuk azzal össze hogyha kihajtanak eléd, és egy kisgyerek kiszalad eléd.
Gondolj bele ha akár a te gyereked lenne ott mert akár egy mp alatt megtörténhet veled is .
Az első tökéletes választ adott.
Időpont ma 17:53
Ja, tökéletes válasz, kivéve azt az esetet, ha a szülő felkapja a gyerekét és elviharzik vele, mert akkor ba*hatod és rád verik, pláne ha tanú sincs...Szóval azért ez elég sok tényezőtől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!