Mit lehet tenni egy balaeset utan amibol nem lett feljelentes? Tobbi lent?
1. beszélsz a sráccal, hogy ha nem fizet, bevonod anyukát.
2. ha nem fizet, beszélsz anyukával.
3. ha anyuka sem fizet, elmész a rendőrségre. Ez utóbbihoz nem árt egy tanú vagy egy hangfelvétel, amin beszélgettek az esetről és a srác elismeri. De lehet, hogy ha anyukát beidézik tanúskodni, az már elég sokk lesz ahhoz, hogy fizessenek.
A baleseti bejelentőt meg kellett volna írni!!!!!
Ha nincs és senki nem hoz és ő erre nem hajlandó akkor szépen ki kell hívni a rendőröket!
Szívtál,de tanulsz
Kedves kérdező...itt a nyóckerben simán balek vagy..hibát hibára halmoztál...főleg, hogy valami korrektséget emlegetsz..
integess a pénz után..mondthatni pénz az ablakban.
...viszont..pótolhatatlan tapasztalatra tettél szert az élet iskolájában..
3-as leírta. Ezt már alapvetően buktad, itt neked is gerinctelennek kell lenni. Egyszer kell figyelmeztetni még, hogy mész anyuhoz, ha nincs meg a pénz, akkor tényleg mehetsz.
Egyébként kicsit sántít, hogy lehet úgy lebarmolni egy autót, hogy a másikon semmi sem látszik
Koszonom a valaszokat. Igen lehet ezt elbasztam...
Van tanum 2 is aki latta. Sajnos a masik auton nincs nagy kar mert ugy volt az egesz hogy en kanyarodtam be balra az utcaba nekem volt elsobbsegem , neki elsobbseg adas kotelezo tablaja volt. Nem allt meg hanem nagy sebesseggel kanyarodott jobbra es akkor szerencseje.van hogy ahogy jobbra fordult a hatso kereke csapta meg az en.autom bal elejet. Es szerintem a kereken semmi nem latszik csak az enyemen a fekete folt meg a kitort index meg a repedt, horpadt lokharito. Igen azert hagytam mert ismeros en gondoltam lerendezzuk kpba. Es akkor.ot sem szopatom meg a.biztosítással. dehat ez.nem megy ugylatszik. Holnap megyek az anyjahoz megprobalom vele.megbeszelni.
Hat ha esetleg nem akkor talan a rendorsegen 2 tanuval...bar abbol sztem semmi sem lesz...dehat eztbis megtanultam akkor sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!