Fognak értesíteni, hogy be kell fizetnem a kötelezőt?
Figyelt kérdés
A napokban vettem meg az első használt autómat, kereskedőtől. Minden papírt elintéztek, a biztosítást is, még aznap elhozhattam az autót. Apám csekken fizeti a kötelezőt, ő nyilván akkor fizeti be, mikor kiküldk a csekket, én viszont az átutalást választottam. Ilyen esetben majd a kötvénnyel együtt küldenek egy levelet, hogy milyen számlaszámra menniyt utaljak, milyen határidőig, vagy nekem kell megguglizni a számlaszámukat és magamtól elutalni a pénzt? Azt gondolnám, küldenek majd levelet, amiben minden le lesz írva hülyebiztosan(pl hogy mit írjak közleménynek), de inkább megkérdezem, nehogy gond legyen...2018. júl. 22. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nekem küldtek levelet egy héten belül,hogy x ideig fizessem be meg egy igazolást a kötelezőről ami kb 1 hónapig jó. Nem csekkes fizetés. Én az oldalukon online fizettem be. Most várom a papírt amin már az 1 éves igazolás van
2/4 anonim válasza:
Első vagyok
Azt kihagytam,hogy a másik autómnál levélbe semmit nem küldtek, mindent e-mailbe. Ugyan most ennél az autónál is választottam az e-mailt,de még is postázgatnak
3/4 anonim válasza:
A kötvény megkötésekor azonnal lehetőség volt online, bankkártyával kifizetni a biztosítást. Szerintem neked is volt/van erre lehetőséged a biztosító oldalán.
4/4 A kérdező kommentje:
A biztosító küldött egy (illetve két) emailt csütörtökön, felhasználónévvel és jelszóval, de ha belépek, a neven kívül ég semmilyen adat nincs fent, gondolom, még nem dolgozták fel. Viszont azóta megtaláltam a bankkártyás fizetés menüpontot is (ahol még szintén minden üres), majd nézegetem, és ha lesznek fent adatok, akkor befizetem ott.
2018. júl. 22. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!