Hogyan tudnek olcso biztositast elerni?
Sziasztok, 23 eves lany vagyok es 2 eve elek angliaban, es nem fizettem meg soha biztit! Direkt az elott csinaltam meg az autora a jogsit, mielott kijottem! Kisvarosban elek eszakon, ezert a munkam miatt szuksegem lenne autora mert a taxim havonta 350 font. ( busszal nem tudok jarni)
Zsak utcanak erzem ezt az egeszet mert tudom, hogy joval olcsobban ussznam meg, ha minel fiatalabb egy auto es 1.0 a motorja, viszont 2015 autokat kb hitelre tudnek csak venni, 5 evre azt meg nem szeretnem ( biztositasom egy evre 3000 lenne). Regebbi autokra amit ratudnek szanni maximum 1000font(2005ig max evjaratu van eddig az arban ami 1.0) de azok meg tul idosek es ezert kb 4000font lenne egy evre a biztositasom. Van meg egy oppcio ami nem legallis, brokeren keresztul megbuheralni a biztositasomat es igy 2000fontra jonne ki egy evre..csak ennel meg nem tudom h kesobb milyen veszelyei lehetnek, sok ismerosom csinalta mar igy en nem lett meg baja belole. Erre kernek tanacsokat vagy segitsget, hogy hogyan tudnek jo dontest hozni..2 ev alatt folyamatosan nezem, nagyjabol tudom, h mik azok a tenyezok, ami miatt olcso lenne.. de nekem akkor se jon ki jobb esetben 3000fontal olcsobban, inkabb csak tobbre.
Amit meg tudok, hogy otthonrol kihozni, de azzal meg sok lenne a problemam.. felevente hazavezetni nekem egyenlo lenne az ongyilkossaggal. Elore is koszonom a tanacsokat! Szep napot! :)
Bocs, euróval számoltam.
Hát, akkor nem lesz autód asszem :)
És még azt hittem nekem drága itthon 1 évre 32e Ft :D
Csiribí csiribá, holnaptól £20 lesz a biztosításod havonta.
Sajnos nem így működik. Varialhatsz az adatokkal, olcsóbb biztosításért, de ha véletlen balesetezel akkor a biztosító azt is letagadja hogy valaha hallott rólad. (Nem érdemes ezt az opciót választani)
Magyar autóra angol rendszám és biztosítás kell azonnal ahogy belépsz vele az országba (ha itt élsz) Nincs se türelmi idő, se 6 hónap, se komp jeggyel varilas.
Motorra biztosításom évekig £140 volt, idén felment £500 ra.
Sajnos ez ilyen, le kell nyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!