Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Bontóból hogyan lehet komlett...

Bontóból hogyan lehet komlett autót venni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2018. jún. 7. 05:29
 2/5 D. Brasco ***** válasza:
100%
Komplett autot nem vehetsz bontobol!
2018. jún. 7. 07:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A bontóban nincs komplett autó. Abban a pillanatban, ahogy kiadták az igazolást a volt tulajdonosnak, az csak egy autónak kinéző veszélyeshulladék-kupac, amit fajtánként fel kell dolgozni. (olaj, műanyagok, vezetékek, fémek, stb...) Többet autóként soha nem kerülhet forgalomba.
2018. jún. 7. 13:10
 4/5 anonim válasza:

Hát ha szerencséd van és épp még nem szedték szét, és megalkudsz a telepvezetővel.

Ha ilyenbe gondolkodsz, szerintem jobb előre egyeztetni a bontóval, és esetleg szólnak neked előtte.

Viszont tényleg nem egyszerű, mert egy véglegesen a forgalomból kivont autót ha átvesz hulladéknak, neki azzal el kell számolnia rendesen.

Jó vevőnek kell lenned, hogy foglalkozzanak veled, és pénzbe megérje nekik is.

Én is gondoltam már ilyenre, de azt a kocsit újból engedélyeztetni majd nem lesz kis tortúra.

2018. jún. 12. 13:09
 5/5 szati77 válasza:
kettévágott padlólemezzel kiadják. legalábbis itt nálunk ezt mondta.
2018. jún. 13. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!