Hogy lehet egy rendszám W-s?
Figyelt kérdés
Facebook-on a városom csoportjában láttam egy képet egy talált rendszámról, és nagyon meglepődtem, hogy W-vel kezdődik. Láttatok már ilyet?
2018. jún. 6. 16:21
1/5 anonim válasza:
Nem láttam. Egyébként lehet venni ilyet sok pénzért...
2/5 Koplárovics Béci 

válasza:

Pótkocsiknak szokott ilyen rendszámuk lenni. Utánfutóknak me X-szel kezdődő.
3/5 anonim 

válasza:

Igen a pótkocsiknak van ilyennel kezdődő rendszámuk. Eredetileg X-el kezdődött az utánfutók pótkocsik rendszáma csak gondolom idővel kifogyott és jött helyette a W kezdetű.
4/5 anonim 

válasza:

Nézd csak meg, minden újabb kamion pótkocsija W-el kezdődik. Ahogy írták előttem, régebben az utánfutók és pótkocsik X-el kezdődő rendszámot kaptak, de már el is fogytak a kombinációk, ezért most W-el kezdődnek. Jelenleg a WB* kombináció fut.
5/5 anonim 

válasza:

Úgy hogy egyéni rendszám. Ezt nem mostanában adták ki. Elég régóta nem ragasztanak már plakettet a rendszámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!