Régi rendszámomat valahogy visszaszerezhetem?
Nem tudom, hogyan megfogalmazni, volt nekem az első autóm bontóba adtuk mert szétrohadt, viszont most készülök autót venni és a rendszámot valahogy használni/ megkapni lényeg, hogy hivatalosan használhassam.
Van erre valami lehetőségem ? És ha van akkor EU-s jelzésű lesz a rendszám? Mert eredetileg nem az volt.
Ez csupán nosztalgia, és nincs meg a rendszám. Mivel nem az én nevemen volt az autó a tulaj ( rokon ) meg akkor még én sem tartottuk fontosnak ,hogy megtartsuk. Vagy tán nem is lehetett?!
Nem.
Esetleg az egyéni rendszámot próbálhatod meg (nem tudom, hogy kiadnak-e régi rendszámokat egyéniként), de az elég drága (130 ezer Ft) és úgy biztosan EU-s lesz.
Szerintem nem lehetséges, mivel hiába lett az az autó leselejtezve a rendszámaval együtt, a nyilvántartásban továbbra is szerepel azonosításképp.
Csak olyan betűkombinációs egyéni rendszámot adnak, amely vagy sose létezett még, vagy már olyannyira régen kivonták, hogy törölve lett a nyilvántartasból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!