Gazdasági totálkár. Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Belém jöttek hátulról, a biztosító gazdasági totálkárra vette az autót. A kártérítés megérkezett, kis önerőt hozzátéve találtam karosszériást aki megcsinálná. Ha megjavíttatom, esetleges újabb baleset esetén hiába leszek vétlen, nem fognak fizetni? (lévén hogy egyszer már gtk-s volt a kocsi) Ha viszont úgy döntök, eladom az autót, köteles vagyok - e elfogadni a biztosító ajánlatát vagy meghirdethetem magam is? És ez utóbbi esetben, ha új autót veszek, fizeti-e a biztosító az átírást?2018. máj. 7. 20:11
1/1 D. Brasco válasza:
"A kártérítés megérkezett"
Innentől kezdve a kerdes többi reszet nem is ertem.............a biztositonak innentol kezdve semmi köze hozzad meg az autohoz.....azt csinalsz vele amit akarsz!Ha akarod megjavittatod,ha akarod eladod stb de te a biztositotol.több pénzt már nem látsz!Kifizettek téged mehetsz a dolgodra azt jó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!