Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítvány mennyi idő alatt...

Jogosítvány mennyi idő alatt jön meg?

Figyelt kérdés
Egy jogosítvány mennyi idő alatt jön meg? Vagy mitől függ, hogy mennyi idő? Nemsokára meglesz az utolsó vizsgám és érdekel, hogy mikorra lesz a kezemben:D köszi a válaszokat

2018. ápr. 12. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Azt hiszem a hatályos jogszabály 1 hónapot ír, ami után lehet érdeklődni. Valami ilyesmi. Az átlagnak 1-2 héten belül meg szokott jönni, nekem speciel 10-11 nap volt.
2018. ápr. 12. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én csináltattam az elsőt, akkor 10 napot mondtak.
2018. ápr. 12. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Múlt héten, április 5-én (csütörtökön) 15:30-ra volt időpontom, akkor csináltattam. Ottani átvételt választottam.

A kormányablak egy Budapesttől több mint 200 kilométerre levő városban van.

Tegnapelőtt, április 11-én (szerdán) 13:32:11-kor jött az SMS, hogy átvehetem. Munkából hazafelé jövet, át is vettem; kb. 8 percbe telt, várakozással együtt.

Lakcímre, postai kézbesítést kérve, néhány nappal megtoldódott volna.

Egyébként, 8 naptári napra vállalják; vastag betűvel kiemelve írják; szóban is közölte az ügyintéző. Akkor is, ha a vezetői engedély kiváltása első alkalommal történik [link] és akkor is, ha egészségi alkalmasság lejárta miatti cserélik [link]

Évek óta ez a határidő.

2018. ápr. 13. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. ápr. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!