Hogy töltsem ki az adás-vételit külföldi értékesítés esetében?
Külföldre értékesítem a kocsim, és az szerződésen fel kell tüntetni az okmányok átadásának dátumát, de nekem azzal még be kell mennem az okmányirodába a rendszámmal és kilyukasztatni. Mit írjak be a szerződésbe az okmányok átadásának dátumához???
Előre is köszönöm a választ!
Köszönöm az értelmes választ.
Az a baj te szerencsétlen, hogy nekem az adás vételivel valamint az okmányokkal be kell menni az okmányirodába, magyarán addigra szét van választva a négy oldalas adásvételi. Tehát okmány nálam, adásvételi szétszedve és a dátum nincs még rajta. Remélem érthető mostmár.
Hisztizhetsz, de akkor is így kell eljárnod.
Egyébként pedig, ha ennyire nem megy a dolog magadtól, akkor menj be a vevővel együtt az okmányirodába (mielőtt jön a következő hiszti; nem kell ott fél napot várnod, kérsz időpontot előre), vagy mondok egy harmadik lehetőséget. Aznap intézed el amikor átadod az okmányokat, voálá, stimmelni fog az összes dátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!