Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan lehet a bónuszt átvinni...

Hogyan lehet a bónuszt átvinni az új autóra?

Figyelt kérdés

A régi kocsimon B10-es bónuszban vagyok.

Tegnapelőtt vettem egy másik használt autót, és szeretném átvinni a bónuszt az új autóra. Mivel még megvan a régi (nem nagyon fogják elvinni, mert egy 20 éves swiftről van szó), hogyan tudom áttenni az új kötelezőre a B10-et?

2018. márc. 4. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
IGEN. Az eladott autóval megszerzett bónusz fokozat 2 éven belül átvihető egy másik, alacsonyabb bónusz fokozatú autóra. (Fontos részlet, hogy a bónusz fokozat kizárólag azonos kategóriában vihető át, azaz nem használható fel a személygépjárműre szerzett bónusz fokozat tehergépjárműre).
2018. márc. 4. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig a neveden van a régi addig nem fogod tudni az újra átvinni.
2018. márc. 4. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A régit el kell adni, vagy leadni bontóba, esetleg üzemben tartóként megjelölni valakit a családból, majd ideiglenes kivonást kérni, mert addig nem lehet átvinni a bónuszt. Utána jelzed a biztosítónak a változást és átírják a bónuszt, attól az időponttól kezdve, amikor már csak egy autó van a neveden.
2018. márc. 5. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:

El lehet adni, csak jól kell belőni az árat (én is most fogom eladni a 20 éves swiftemet).

El kell adnod, amíg a neveden van, addig nem tudod átvinni a bónuszt.

2018. márc. 6. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van, előbb el kell adni majd érdekmúlással töröltetni a GFB-t. Utána lehet átvezetni. Ha ezelőtt akarsz kötni, az A00 fog indulni.
2018. márc. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!