Előző kocsimnak édesanyám volt az üzembentartója, vettem egy másikat, ennek én vagyok. Komolyan nem tudom átvinni rá a bónuszt?
Én ezt az üzembentartó és tulajdonos mizériát akkora butaságnak tartom! Akinek nincs jogsija vagy nem tud vezetni, az ne lehessen már az autó tulajdonosa és ne adhassa át az üzembentartását másnak... Ez nem egy élvezeti cikk, amit kiteszel a szobádban és nézegeted: ezt az eszközt használatra tervezték, használja az, aki ért hozzá és az lehessen csak a tulajdonosa!
Amúgy rosszul írtad, mert édesanyádnak ha nincs jogosítványa, nem lehet üzembentartó, csak tulajdonos.
Vagy ha rosszul értelmezem akkor fussunk neki mégegyszer!
Nem számít, hogy te vezetted! Te fizetted a biztosítást vagy nem?! Akinek a nevén van és fizeti, az ő bónusza fog menni.
Ezért butasát az üzembentartói ls tulajdonos jogviszony!
Szerintem azért ebbe ne menjünk bele hogy ki a paraszt meg ki nem......mert azért a te mentalitasodat is hűen tükrözi a kérdésed.......hogy a trükközés miatt annak idején kevesebb biztosítást kellett fizetned, most meg azon sírsz,hogy emiatt nem nőtt a bonuszod.......hát tudod ez ilyen...valamit valamiért....
Egyébként nem is értem hogy nem szüntették még meg ezt az üzembentartói baromságot mert ezzel állandóan csak a cirkusz/trükközés/visszaélés megy....
Utolsó: maximálisan igazad van!
Kérdező: Te fizetted édesanyád HELYETT az őneki címzett biztosítást. Nem ez volt a kérdésem, hanem hogy a TE neveden ment-e a biztosítás, vagy ÉDESANYÁD nevére, de te fizetted, növelted ezzel az Ő bónuszát!?
Egyszer el kell kezdeni az A0-tól fizetni, szóval TE most fogod elkezdeni a bónuszt. Vessél magadra, mert ha elsőre elkezdted volna, akkor most nem itt lennél.... Ez nem bunkózás, hanem a tiszta igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!