Autófestés papírügyek, hogyan megy? Részletek lent:
Figyelt kérdés
Szeretném átfújatni az autómat, most szürke, de piros lesz. Az okmányirodába mikor kell bejelenteni, átfestés előtt vagy után az új színt? Kell-e előtte valami engedély? Vagy ha ilyen nincs, akkor átfestés után mennyi idő múlva kell bejelenteni? Mert én úgy tudnám megoldani, hogy augusztus 16 körül viszem festetni, de a forgalmi szeptember 19-ig jó, és nem szeretném kétszer megcsináltatni. Aki már csinált ilyet az mondjon pár dolgot, vagy hol találnék erről részletesebb tájékoztatást. Köszönöm szépen.2010. jún. 8. 12:09
1/5 anonim válasza:
forgalmit is át kell íratni meg még pár papirt . Okmányiroda
2/5 anonim válasza:
Vizsgán irasd át a színét. Azt hiszem ők is elintézik.
Azért pirossal óüvatosan mert ha lemattul már nem lesz szép. Nézz meg pár régi BKVs trolit ;)
3/5 anonim válasza:
Ha szeptemberben úgyis lejár a műszaki, az új szín változást a műszaki vizsgával együtt intézd. Kapni fogsz egy műszaki vizsgalapot, melyen már az új szín szerepel. Ezzel Kell bemenni az okmányirodába. Vinned kell a forgalmi engedélyt és a törzskönyvet is ( 12000 Ft )Valamint a hátsó rendszámtáblát, hogy rá tudják ragasztani a műszaki cimkét is ( 585 Ft)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Csak augusztusban ne igazoltasson a rendőr, mert az gondolom gáz. :/
2010. jún. 8. 23:26
5/5 anonim válasza:
Vizsgáztasd le augusztusban. Akkor nincs vele gáz.
Tegnap 22:00 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!