Mennyi behozatni Amerikából egy autót, ebayről? Lennének, , amik tetszenek, nem úgy mint használtautón de nincs kiírva a szállítási díj, min pl. egy műszaki cikknél. Honnan lehet megtudni?
6 számjegy az a százezres tartomány...:)
Még egy Golf IV és megugorja a 100.000-et Németorstágból
az ebayes autovasarlasokkal az a baj, hogy nem vagy itt (USA) nem tudsz elmenni megnezni szemelyesen
a leiras alapjan kocsit venni zsakbamacska, raadasul ez nem is olyan Mustang amit megeri megvenni es peldaul restauralni es veterannak regisztralni, hogy aztan amerikai autos talalkozokon mutogasd
otthoni hasznalatra (munka, bevasarlas stb) pedig abszolut nem eri meg
nekem van a nyugati parton konteneres ismerosom es anno (mikor viccbol megkerdeztem, h mennyiert vinne el egy kocsit Mo-ra) azt mondta, hogy csak ma csak nekem 3ezer dollar... rokonom haverja, vagyis barati osszeget mondott, de ebben meg nincs benne a biztositas es az ado meg a vam
aztan ha otthon forgalomba akarod helyezni, akkor a regado elviszi az osszes penzed :(
plusz az atalakitasok, sarga iranyjelzo kotelezo!
a masik kerdesedre a valasz:
"Buyer responsible for vehicle pick-up or shipping" vagyis vagy ertemesz szemelyesen, vagy a ceg vallalja a kiszallitast, de csak orszagon belul
ez a Ford Michigan allamban van, ha fizetni akarsz a szallitasi dijert, akkor be kell irnod a varos 6 jegyu iranyitoszamat... egy random new yorki iranyitoszamra ennek a Fordnak a postakoltsege 600 dollar...Floridaba peldaul $720 es akkor meg mindig orszagon belul van a vas, erre meg rajon a nemzetkozi szallitasi dij, ami dollar ezrek!
8 Milla plusz 1 a szállítás 9 Milla vam ügyintézés és vam 1milla tehát 10. Vamoltasd Németországban mert kisebb az áfa 19 százalék akkor 11.9 millanal jársz
És még nincs itthon regisztrálva meg apróságok 500e HUF legyen 12.4 Milla.
De ezt már leírtam csak nehezen olvasol és kezelsz számológépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!