Kell fizetnem az autószerelőnek?!
Sziasztok,
Történet a következő, belém jöttek kicsit hátulról lerendeztünk mindent betét lap stb. volt kint a kárszakértő felmérte a kárt, kaptam bankszámlámra 46 ezer forintot, felhivtam, hogy ez nem fedezi a kárt mert voltam az autoszerelőnél és több lesz, aztmondja hogy tudja ezt csak küldték nemtommiért adjam le a biztositos papirt az autószerelőnél és majd ő intéz mindent, na most a kérdés az az, hogy leadtam az autószerelőnek a papirt ők elintéztek mindent le is adtam nekik az autót csinálják szombaton mehetek érte, de vigyek magammal pénzt nekem kellesz fizetni , oda kellesz-e adni ezt a pénzt amit adtam és a többit a biztositó fizeti nekik vagy nekem ezt nem kell oda adni és mindent a biztositó áll már ilyenkor az autószerelőnek ?
Cég pénzügyese vagyok.
Volt már pár törés céges kocsikon.
A más hibájából történt balesetnél mindig fizetett a másik biztosítója mindent, nekünk soha semmit nem kellett. SOha nem számláztak ilyenre.
Pont ez a lényege, hogy a biztosító kifizeti a keletkezett kárt.
Olyan esetben kell fizetned, ha pl összetörik a lökhárítód, és te újat kérsz, holott a kocsi pl 10 éves. Akkor automatikusan bontottat tesznek rá (ha nem javítható). Az újra viszont plusz fizetni kell.
Viszont a cégünk kapni sem kapott semmit bankszámlára.
Mikor és kinek kellett megadnod a bankszámla számod?
Mert ha az autószerelő intéz mindent, akkor a te számlaszámodat honnan tudta a másik biztosítója?
Avultatás van.
100%-ban fizetik: lemezanyag.
A többit: lámpák, lökhárító, díszléc vagy bontós, vagy fizeted az újnál a különbözetet!
Megtaláltam a levelet ez áll benne :
Tisztelt Ügyfelünk
Értesitjük, hogy x időpont napján bekövetkezett káreseményhez kapcsolodoan 46 197 ft kárösszeget levelünkel egyidejüleg a megadott x bankszáméára utaltuk.
Elszámolo lap.: Kárszám, kifizetés azonositó, káresemény, két tétel.: Anyag / alkatrész és munkadij.
ezt utalták el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!