Mikortól olcsóbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2016 végén vettem egy autót, es kötöttem ra biztosítást, ám de csak 2017 márciusában lett jogosítványom.

Hallottam olyat, hogy 1 evig a friss jogsisoknak draga a biztosítás.

Ilyen van?

Ha igen, akkor mettől kell számolni az 1 evet? Az elso autó biztosítási napjától, vagy a jogosítvány szerzesenek napjától?

2017. okt. 17. 00:45
 1/3 D. Brasco ***** válasza:
Mondjuk ha a neten lévő csillió kalkulátor közül ki toltenel egyet azonnal latnad fillére pontossan mennyi az annyi,es nem arra kellen alapoznod hogy "azt hallottam...."
2017. okt. 17. 07:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A biztosítók kockázat alapján fizettetnek biztosítási díjat. Egy friss jogsis mindig kockázatosabb, hogy balesetet okoz.

De mindegyik biztosítónál más a fontos, és más dolgokra ad kedvezményt. Ezer egy dologtól függ, mennyit kell fizetned. A jogsid kora csak 1 tényező a 100-ból.

SZóval kalkuláld ki pl a netrisken, és meglátod, milyen eltérőek a díjak egyes biztosítóknál.

2017. okt. 17. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

2 osztálytársam okozott ballesetet , 1 meg levitte a tükrét pár hónapra a jogsi szerzés után plusz egy másik friss jogsis ismerősöm 1x beletolatott egy autóba és 2x levitte a saját tükrét.

Nem tudom, hogy igaz-e amit mondasz, de ha igen, akkor meg van alapja...

2017. okt. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!