Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Tényleg ennyire drámai a...

Tényleg ennyire drámai a helyzet, és ilyen sokáig tart?

Figyelt kérdés

"Csak a vizsgaidőpontot 4-5 hétre adja meg a szintén munkaerőhiánnyal küzdő vizsgáztató hatóság, egy hónap elmegy csak a vizsgákra való várakozással - azután, hogy az oktató úgy döntött, vizsgára bocsátható a tanuló."

[link]

2017. okt. 12. 11:56
 1/3 anonim válasza:
Én most csináltam a jogsit. Nálunk úgy volt, hogy az oktató kért időpontot, amint tudott (motoros jogosítvány miatt minimum + 1 ember kellett a vizsgára jelentkezéshez) és addigra felkészültünk. Igaz azt tudta, hogy velem nem lesz probléma, mert kisebb motorra már volt jogosítványom, viszont a párra várni kellett, míg nem akadt olyan tanítványa, akit be mert jelenteni vizsgára. Szóval amennyiben úgy ítéli meg az oktató, hogy nehéz lesz felkészülnöd, akkor valószínűleg később kér időpontot. Menet közben kiderül. Arra viszont szerintem mindenképpen kérd meg, hogy kérjen vizsgaidőpontot, amint úgy látja, hogy olyan időpontot kapsz, amire fel tud készíteni. Ez persze függ a te és az oktató időbeosztásától is.
2017. okt. 12. 12:42
 2/3 anonim válasza:
Én kb. július végén, augusztus elején jelentkeztem az oktatónál kategóriabővítésre, ami összesen 6 rutin óra + rutinvizsga, 10 forgalmi óra + forgalmi vizsgából állt. Múlt héten tudtam levizsgázni úgy, hogy nem vettem pótórát és minden elsőre meglett. Autós jogosítványnál vagy egyből korlátlan motoros jogsinál gondolom még rosszabb a helyzet...
2017. okt. 12. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen iskolába mész. Van ahol el tudják mismásolni az óraszámokat és akkor nyert ügyed lehet, de az NKH-ra akkor is várni kell, nekem anno is a Kreszre 3 hét múlva adtak időpontot, hiába tanultam meg 5 nap alatt.

Ha ez ma még hosszabb ideig tart, hát szánalmas...

Még az a szerencse hogy csak egyszer kell megcsinálni, utána életed végéig leszarhatod a fejüket. Szóval türelem.

2017. okt. 12. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!