Aki nagyon toppon van a témában legyen kedves segitsen! Kőtelezô biztositánálvan ilyen?
Van egy szakadt suzukim,a negyedéves biztositás 6783-.ft volt,tavaly decemberben sajnos volt egy karambolom adtam betétlapot.A sérülést szenvedő kocsinak annyi lett a baja,hogy egy kicsit lepattant a lökháritója.
Most kijött a kővetkező biztositási dijam:48.000!! Ft az elsô negyedév,majd 2 db 34.000 csekk,és egy 27.000.-.
Egyelőre sokkhatás alatt vagyok ,Allianznál van a biztositásom de ez téboly.
Ilyen létezik?
Igen,hivtam az ügyfélszolgálatot ma 14.30-tól este 6 ig de nem tudtam elérni senkit csak egy kornyikáló nő rabolta az idômet.
A kockázatviselés kezdete.2016.10.12.
Igy átkötni se tudom...
Teljesen tanácstalan vagyok,de ezt nem fogom tudni kifizetni...
Tud valaki valamit?
Persze.
Egyrészt nem váltottál biztosítót és ilyenkor szinte mindig emel a biztosító az áron, mert pont telibexarják a lojális ügyfelet.
Másrészt ugye balesetet okoztál, ilyenkor mindig bukod a bónuszodat, tehát borítékolható, hogy növekszik a biztosítási díj.
Ohh basszus.
Valamit tehetek?
Az egyik lehetőséged annál a bizonyos balesetnél lehetett volna.
Jelentéktelen kárt érdemes zsebből kifizetni, nem bevonni a biztosítót.
Bár mondjuk azt nem írtad, hogy mekkora kárt rendezett a biztosítód.
Az Allianz elég drágán biztosít, sokkal kedvezőbb ajánlatok is lehetnek, az évforduló lejárta előtt 30 nap egy másik határidő: biztosítót váltasz. Sajnos, ha kicsúsztál a határidőből marad az Allianz, vagy az autótól szabadulsz meg.
www.netrisk.hu
A biztosítók nem küldenek csak úgy mindenféle csekkeket, írnak hozzá szép bikkfanyelvű leveleket is. Esetleg megoszthatnád velünk, hogy mi állt a kísérő levelekben.
Többnyire azt szokták írni: T. ügyfelünk, ennyi és ennyi kártérítést fizettünk ki a biztosításának terhére. (Ebből egyből megtudhatod, hogy mekkora biztosítási csalást csinált a károsult)
Aztán meg azt szokták írni, hogy ha befizeted a kárértéket akkor eltekintenek a díjemeléstől.
Ettől függetlenül a két malussal se lesz tízszeres a díj.
Ha tényleg 200 ezer lett az éves díj, akkor írass be egy üzembentartót (Apa, anya, nagymama), aki megköti a legolcsóbb biztosítást.
Nekem az a 6700Ft-os negyedéves díj is fura. Nekem közel 50 évesen vidéki lakosként is 30 ezer felett van az éves díjam.
"Teljesen tanácstalan vagyok,de ezt nem fogom tudni kifizetni... "
Majd fizeted a napi 600 forintos fedezetlenségi díjat.
Megoldodótt!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!