Elhagytam az irataimat?
Figyelt kérdés
Hol kell ilyenkor megkérdezni, hogy nem-e adták le? Illetve rendőrségen mindenképp be kell jelenteni, hgoy elhagytam?2017. szept. 7. 09:29
1/2 anonim válasza:
Most tőlünk kérdezed, hogy elhagytad-e? Nézd meg, ha megvannak, akkor nem hagytad el, ha nincsenek, akkor elhagytad.
Egyébként, ha rendőrségen leadják, akkor kiértesítenek, hogy átveheted, ha bemész érte. Rendőrségen úgy tudom nem muszáj bejelenteni, de ha volt közötte bankkártya, azt tiltasd le a bankodnál, az okmányirodában amikor másikat csináltatsz, pedig úgyis érvénytelenítik az elveszett személyazonosító igazolványod számát.
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképp jelentsd be a rendőrségen, visszaélhetnek vele. Nem tudom, hol hagytad el, de ha tudsz, akkor várj pár napot, hátha leadták vagy visszaküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!