Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Elhagytam a Hajdú...

SEGÍTSÉG! Elhagytam a Hajdú Volán buszán az irataimat. Téglásról utaztam Debrecenbe. Ez az eset 2015. 06.11. -én történt. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A buszra bérlettel mentem fel és amikor leszálltam akkor vettem észre hogy nincs meg. Bementem az ügyfélszolgálatra Debrecenbe, sőt fel is mentem a buszra megnézni, de már nem volt ott. A buszsofőr azt mondta hogy ő nem takarította még ki a buszt. Ilyen estebe mit lehet tenni ? KÉREM SEGÍTSENEK !!!!!!!
2015. jún. 12. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Okmányirodába, nyomás azonnal. Igényeltetned kell új papírokat, addig pedig kapsz ideiglenest.

Ha volt kártyád is, bank és tiltasd le.

Sajnos kevés az esélye, hogy meg lesz, esetleg ha valaki rendes volt, beküldi a Volánnak.

2015. jún. 13. 02:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már meg tettem, én is abba reménykedek hogy valaki megtalálja és beküldi.
2015. jún. 13. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!