A héten üzembetartói jog keretein belül a "nevemen" lesz egy autó. Ilyenkor kapok ideiglenes papírt az új forgalmiról?
Ugyanis sokat utazom külföldre,és nem akarok ezzel kockáztatni,ahogy belföldön sem persze.
Köszönöm előre is a segítséget!
Mennyi időn belül adják oda az új forgalmit?
Nem hinném,hogy egyből. Vagy mégis?
"A kérdező kommentje:
Mennyi időn belül adják oda az új forgalmit?
Nem hinném,hogy egyből. Vagy mégis?"
Melyik szót nem értetted a korábbi válaszokból? Vagy ennyire buta vagy?
Remélem most jössz privátban bunkóskodni...
:D
Kérdező, akkor leírom én is, hátha huszadjára elhiszed:
Ott a szemed előtt nyomtatja ki az ügyimtéző az új forgalmit, miután leadtad a papírokat, mindent rendben találtak és kifizetted az új forgalmi árát valamint az illetéket (ha kell ilyet fizetned).
Kérdező! Az egy dolog, hogy sosem jártál okmányirodában, de nem csak tájékozatlan vagy hanem még hitetlenkedő is.
Üzembentartói jog keretein belül.Ha-ha. Talán valaki mesélte hogy van ilyen papír, és most okoskodsz.
Először is...ez egy olyan oldal,ahol kérdéseket kell feltenni,és válaszolni rá.Nem tudtam valamit,vagy inkább rosszul tudtam,így megkérdeztem. Az első válaszolónak köszönöm,és a többinek is megköszöntem volna,ha nem lettetek volna ekkora seggek.
Remélem,elélveztetek ettől :D Az utolsónak...te nem hallottál ilyen szóról még?Kérdezd meg anyucidat,miután leszálltál a csecséről. A többieknek csak annyit,hogy menjetek vissza anyátokba és kaparjátok ki magatokat onnan :)
Jó gyorsan reagáltál! Szerintem pont az a segg, aki kérdez valamit, kap egy választ valakitől aki pár autót már átíratott, és utána még nagyképűen kijelenti: nem hinné, hogy úgy van.
Egy kis gyökér vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!