Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Január 4.-n Baleseteztem sajnos nem volt érvényes biztosításom mert December 15.vel törölték mert nem írtuk bele a forgalmiba az üzembentartót. December 27.-n ért ide erről a levél amit nem néztem meg... Jamuár 4.-n kaptam a fejemhez hogy irány ezt elintézni mindent és meglett a baj. Az enyémnek meghorpadt a motorházteteje meg az egyik lámpán felfogatása eltört(ki nem esett a meg nem tört össze). Neki nem volt látható sérülés a kocsiján egy helyen a festék megrepedt. Én elismertem a hibát kárbejelentőt csináltunk, mondtam vigye nézesse meg kifizetem a kárt mert nem tűnt nagynak. (2003 Renault Megane Hatchback) Felhívott hogy kp-ban kér 476 ezret mert bontás nélkül annyit mondtak neki. Mondtam Mabiszhoz menjen ezzel akkor, nem tudom csinált-e valamit a kocsijával mert megítéltek neki 266 ezret. Aztán ma végtörleszteni akartam a mabisznak hogy közlik 298 ezret kellene fizetni mert ők még kiutaltak gazdasági totálkár címen 106 ezret neki. Erről nem kaptam semmi értesítést(Májusban küldték el a pluszt) hogy ezzel mit lehet kezdeni mert nem érzem azt hogy az a kocsi akkora kárt szenvedett volna.. A kárt megtérítem de ez abszurd szerintem. Panasszal élhetek a mabisz fele emiatt hogy nem értesítettek?2017. aug. 28. 12:54
1/1 anonim válasza:
A kárszakértő szakvéleménye kell. Aztán a szakszerviz ajánlata a munkára. Fényképekkel van dokumentálva, nem nagyon lehet mit csinálni. Ha szerinted irreális, akkor tessék egy független szakértő véleményét is kikérni. Előre szólok, elég vesztes ügyed van. Ami viszont tény: a lökhárító sok mindent eltakar. Simán deformálódhatott a fenéklemez a Renaulton, annak a cseréje már durva összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!