Vizes úton este hazafelé átszaladt előttem egy róka vagy kutya, fékeztem és megcsúsztam, az autóm bal elejével egy betonelemnek csúsztam. Az autót félrehúztam egy parkolóhelyre, nagy baja nem történt, ilyenkor mi a teendő?
Ha esetleg arra gondoltal hogy a biztosito akinel a kotelezot fizeted majd ad neked valamennyi pénzt mert károd lett,akkor nagyon eltévedtél!
Itt maximum a casco jatszik!De ugye ott is lesz önrész!
Hát zsebből meg kell csináld sajnos.
Amúgy mi történt? Maga a fékezéstől csúszott meg az autó? Mert az nem túl normális szerintem. Vagy elrántottad a kormányt? Az megint nagy hiba, mert egy rókát, vagy hasonló állatot érdemesebb elütni, mint a kormányt rángatni, mérlegelni kell. Bár akkor is tört volna az autó.
Nem teljesen világos számomra, mire is vonatkozik a kérdés, de szerintem a legfontosabb teendő ebben az esetben az, hogy alaposan elgondolkodj azon, mit csináltál rosszul.
Fékezéstől miért csúszik ki az autó? Hogy lehtséges, hogy az autód bal elejét összetörödegy hétköznapi szituácóban? Mi történt volna, ha a beton helyén egy buszmegálló van zsúfolásog óvodásokkal? Vagy ha jön szembe egy kamion?
Ezek sokkal égetőbb kérdések, mint az, hogy mennyiért viszi haza a tréler a verdát, vagy hogy mibe kerül a javítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!