A biztosítás befizetése után ha 3-4 nap múlva küldik csak a bizonylatot, hogy fizettem, addig megbüntethet a rendőr?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy a forgalmi mellett kell tartani a fizetési igazolást.
Nekem ez azt írja, hogy 08.21-ig van rendezve, tehát a tegnapi napig.
Az allianz még csak egy emailt sem küldött, hogy fizetni kéne a következőt, felmentem a honlapjukra, és ott találtam olyan lehetőséget, ahol be tudom fizetni, így a mai napon befizettem.
Gondolom kb jövő héten küldik meg az igazolást, így néhány napig nem lesz. Gondot jelenthet ez?
2017. aug. 22. 08:58
1/3 Koplárovics Béci válasza:
30 nap türelmi idő van, addig az előző csekk/igazolót el kell fogadnia a rendőrnek is.
2/3 anonim válasza:
lekérdezi, oszt jónapot.
De ahogy előttem írták.
3/3 anonim válasza:
Nem kötelező a biztosítási igazolást magadnál tartani. Lekérdezik a nyilvántartásból és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!