2003-ban lejárt jogositvány "feléleszthető-e" még?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 16:24
2/7 anonim válasza:
Persze, csak el kell battyogni a háziorvoshoz, befizetsz neki hétezer-valahányszáz forintot, elvégez pár vizsgálatot a kapott papírral bebattyogsz az okmányirodába, ott megcsinálják és postázzák is a (mostmár) rózsaszín plasztikkártyát.
3/7 anonim válasza:
Sajnos ez így igaz ahogy 2/2 mondja. Nem vezetett már tizensok éve, elmegy orvosira, aztán be a forgalomba. Hurrá!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Egyébként nem fogok Pestre menni,ott már vagytok elegen.
2017. aug. 2. 08:18
5/7 anonim válasza:
#3-as, igen azt elfelejtettem hozzátenni, hogy kb. 15 évvel azután, hogy utoljára volán mögött ültél, sztem miután kész a jogsi, keress fel egy autósiskolát és vegyél pár órát... Én is így csináltam, pedig nekem csak 2 évig volt fiókban a jogsim, és ez nem Pest vagy vidék dolga, mivel én pl. Nyíregyházán élek.
#2-es voltam.
6/7 anonim válasza:
Ó te vidéki (én is az vagyok)! Az a baj, hogy rossz a rendszer. 15 éve lejárt jogosítvánnyal alap, hogy nincs rutinod, a másik, hogy a KRESZ-szel hogy állsz? Követted a változásokat? Kb. 800 ezer kilométert vezettem eddig és most egy hétig nem ültem autóba, és kellett hozzá fél óra mire "összeszedtem" magam.
7/7 A kérdező kommentje:
Mégegyszer megköszönöm a hasznos válaszokat- ezeket a dolgokat természetesen én is tudom és számitásba is vettem.Ha eljutok odáig,hogy autót vegyek - a kis faluban,ahova pár éve költöztünk Szegedről, itt nagy szükség van rá, majd intézkedünk.
További minden jót mindenkinek:KJ.
2017. aug. 3. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!