Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Használt autó adás-vétel...

Használt autó adás-vétel beszámitással hogy működik?

Figyelt kérdés
Van egy autom ami az élettársam nevén van, szeretnék vásárolni egy másik autot amit immár a saját nevemre szeretnék irtani, beszámittatám az automat és megtoldanám, ennek mi a menete ? Át kell irnom a saját nevemre a jelenlegi automat előszőr hogy utánna beszámitasam és ugy az adás vétel?

2017. jún. 23. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
A beszámítás kedvezőtlen , a legalacsonyabb áron veszik be és amit megveszel tőlük azon pedig keresnek . Adjátok el piaci áron majd vegyetek magánszemélytől ha ez megoldható .
2017. jún. 23. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
A beszámítás a legrosszabb üzlet. Csak akkor éri meg, ha nem sajnálsz bukni pár százezret azért, hogy ne kelljen külön az eladással foglalkoznod. Nem tudom, milyen autóról van szó, de ha van egy autód, amit el tudsz adni 1 millióért, azért beszámításnál kb 700 ezret fognak ajánlani, de nagyon maximum 800-at.
2017. jún. 23. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem nagy értékekről van szo, tehát nem baj ha nem adnak érte anyit mit kellene, az én VW polom kb 150-160-at ér,

számitsák be 90-100 ezerbe

én toldok rá 200-at és

vennék egy Opel Astrát

Ezt szeretném megtudni mi a menete ha nem az én nevemen van a jármű

2017. jún. 23. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
A Polot ha lemosod és kitisztítod belül is alaposan, kapásból 80 ezerrel többért el tudod adni, mint amennyire most tartod.
2017. jún. 24. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval kapok választ is?
2017. jún. 24. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kapsz. A kereskedőt nem fogja érdekelni, hogy kinek a nevén van az autó, amit beszámít, ha van, aki aláírja a szerződést. Vidd magaddal az élettársad vagy egy meghatalmazást. Az újat pedig már a te nevedre veszitek és te írod alá a szerződést is. Az, hogy ti ketten hogy oldjátok meg a pénz átadását (mármint jogi-adózási szempontból) a neppert nem fogja érdekelni, de amúgy nincs is hozzá köze. Ő gyakorlatilag vesz egy autót, majd elad egy másikat, ezt csinálja minden nap.

Az előttem szólókhoz pedig annyit tennék hozzá, hogy az ember könnyen megfeledkezik a saját ideje áráról. Lehet, hogy nyersz azon, ha magad adod el, de a kereskedőhöz pedig csak betolod a régit és kihozod az újat. Probaúttal együtt megvan egy óra alatt...

2017. aug. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!