Eladom az autóm és a műszaki hibáit amiről tájékoztatom a vevőt érdemes beírni a megjegyzésbe?
Ha tájékoztatod is a vevőt, akkor be is írhatod. Csak arra figyelj a megfogalmazásnál, hogy műszakilag alkalmas e a közlekedésre vagy nem.
Oda szokták írni, hogy a vevő tudatában van az autó korának és állapotának, így a vásárlástól számítva felelősséget nem vállalsz érte.
Igazabol ezt felesleges beleirni mivel az adasvetelinek amugy is van egy ilyen pontja,hogy:" Az elado a vevőt az autó műszaki állapotarol,annak lehetséges hibáiról tájékoztatta."
Ha nagyon biztosra akarsz menni,meg nem akarsz ugy jarni mint én,hogy eladtam az autot azt még fél év múlva is hívkált a srác,hogy most kiégett a tompított izzó,most új akksi kellett bele stb es fenyegetőzött a hatósággal meg beperel es tarsai(amin persze jókat nevettem)meg rejtett hibás az autó stb......annyit irj a vegen a megjegyzes rovatba hogy az auto esetlegesen bekövetkező bármilyen hibájáért felelősseget nem válllalsz!
Ennyi idős autónál felesleges részletezni!
Egy ilyen autónál, ha hengerfejesen adod el, se tud beperelni, mert az autó állapotából, futásteljesítményéből lehet következtetni erre.
Gyakorlatilag ebben a korban már nem létezik rejtett hiba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!