Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Erre a fizet vagy meg szívzam?

Erre a fizet vagy meg szívzam?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problémám van hogy konkrétan a jég szétvere a kocsim tetjék Cascom nincs csak a sima kötelző biztsoítás ilyenkor fizet a biztosító vagy saját zsebből kell meg oldjam ? A kocsi így használhatatlan ( a terő hullámos , géptető és csomagtér tető is hullámoslett, elő szévédő be repdt ) azaz a jég szét verte a kocsim ( 2006-os skoda fabia facelift kombi )

#biztosítás #jégkár #autósérülése
2017. jún. 21. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez melyik városban történt? Úgy tudom hogy csak a Casco fizeti ki vagy ha van külön ilyen esetre biztosítás. Pl kátyú okozta kárra is lehetett külön kötni.
2017. jún. 21. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Kecskemét

Csak az alap kötelező van rajtaa generalinál kötve

Első kocsim így eléggé vacakul érintett hogy így kapta el a jég . Mivel tanuló vagyok még így csak az van hogy ha a kötelező nem fizet rá akkor malmozok legalább a szélvédőt ki kell cseréltetni valahogy , most el vittem haverhoz hogy legalább enné jobban ne ázzon be az ablaknál .

Biztosító az már zárva .

Vagy az van hogy kötök cascot azt amint meglint lesz jégeső akkor be jelentem hogy ez van azt hátha fizet valamennyit

Az autó üveges 150 ezeret mondott csak az első szélvédőre

Ha lenne cascom akkor az tuti T.K.-ra venné

2017. jún. 21. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező akkor fizet, ha egy másik autós okoz kárt a kocsidban. Jégre csak CASCO fizet. Úgyhogy ha nem volt CASCO-d, akkor ez saját zsebből fog menni.
2017. jún. 21. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, akkor ezeregyedszer:

A kötelező arra van, hogy ha te kárt okozol másnak, ne zsebből kelljen kifizetni. Ha neked bármilyen károd keletkezik, arra nem fizet semmit.

Kivéve, ha a zivatarfelhővel kitöltöttél egy A4-es kék-sárgát, és elismerte a felelősségét...

2017. jún. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!